22-12-08

Trouwvervoer mike

tn_IMG_2661

Hallo en welkom op de trouwblog van mike. Na zelf een tijdje geleden met ons busje getrouwd te zijn kregen we zoveel aanvragen om trouws te rijden dat we een eigen trouwservice hebben opgericht. Zo een oud volkswagen busje uit de jaren 60 geeft toch net dat ietsje extra aan elke bruiloft. Alleen al de reactie's van de bezoekers op jou grote dag zijn al onbetaalbaar. Hoog in ons vaandel dragen wij de service en de stipheid die wij leveren. Als er afspraken gemaakt worden komen wij die ten alle tijden na, want op zo een grote dag mag er niets maar ook niets fout lopen. Het is dan ook van groot belang dat we alles persoonlijk ff doornemen zodat we jullie schema perfect kunnen volgen.

. Ook kun je een van de busjes inzetten als volgauto, bijvoorbeeld wanneer je een trouwauto in dezelfde stijl hebt, zoals een Kever. Of je huurt één busje voor het bruidspaar en het andere als volgauto!

Het blauw-witte surfbusje is een 5-persoons Volkswagen uit 1966, model T1 camper, ook wel spijlbus genoemd. Bijzonder detail is dat deze bus elf ramen heeft, waardoor je een panoramisch uitzicht hebt! Als extratje kunnen zelf de voorste ramen helemaal openklappen wat heel leuke trouwfoto's opleverd.

Trouwvervoer is een klein bedrijfje, geboren uit onze passie voor VW's. wij zijn van Hoeselt (belgisch limburg). Maar onze service is grensoverschijdend.

Wil je meer info of een gedetailleerde prijsofferte aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

 

 

 

1983 westfalia joker.....

 

Vanaf nu hebben we ook ter beschikking een vw joker Westfalia 1983, in dezelfde surfstyle als het blauwe busje. Vraag ook naar de speciale voorwaarden om dit busje als 2de busje te gebruiken voor de vervoer van de suite. Dit busje kan 6 personen vervoeren.

 

 

 

IMG_0819.JPGIMG_1123.JPG650858.jpgbeach.jpg

 

 

 

13:02 Gepost door Mike in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo,


Is het mogelijk om een prijs te geven voor de huur van het blauwe busje?

Mvg

Gepost door: sarah | 23-03-14

De commentaren zijn gesloten.