22-12-08

Mike's trouwservice

Hallo en welkom op de trouwservice van Mike. Na zelf een tijdje geleden met ons busje getrouwd te zijn kregen we zoveel aanvragen om trouws te rijden dat we een eigen trouwservice hebben opgericht. Zo een oud volkswagen busje uit de jaren 60 geeft toch net dat ietsje extra aan elke bruiloft. Alleen al de reactie's van de bezoekers op jou grote dag zijn onbetaalbaar. Hoog in ons vaandel dragen wij de service en de stipheid die wij leveren. Als er afspraken gemaakt worden komen wij die ten alle tijden na, want op zo een grote dag mag er niets, maar ook niets fout lopen. Het is dan ook van groot belang dat we alles persoonlijk ff doornemen zodat we jullie schema perfect kunnen volgen.

Ook kun je ons busjes inzetten als volgauto, bijvoorbeeld wanneer je een trouwauto in dezelfde stijl hebt, zoals een Kever. Of je huurt het busje voor het bruidspaar en de T3 westy als volgauto!

Het blauw-witte surfbusje is een 5-persoons Volkswagen uit 1966, model T1 camper, ook wel spijlbus genoemd. Bijzonder detail is dat deze bus elf ramen heeft, waardoor je een panoramisch uitzicht hebt! Als extratje kunnen zelf de voorste ramen helemaal openklappen wat heel leuke trouwfoto's opleverd.

Indien u op zoek bent naar meerder bussen of kever cabtio's kunnen we dit natuurlijk ook voor jullie regelen.

Als u ons inhuurt verzorgen wij ook het totaalconcept voor het vevoer, wij zorgen voor de linten voor de bus ook voor de volgwagens, wij zorgen voor bloemen in de bus,wij zorgen dat de deuren voor u geopend worden en geopend zijn als u uit de kerk komt. Ook kan alles mee wat nodig is i.v.m materiaal voor de fotoshoot, de ontvangen bloemen .... Het totaalconcept dus.

Trouwvervoer is een klein bedrijfje, geboren uit onze passie voor VW's. wij zijn van Hoeselt (belgisch limburg). Maar onze service is grensoverschijdend.

Wil je meer info of een gedetailleerde prijsofferte aarzel dan niet om ons te contacteren.

Hier vind je enkele leuke reacties:

http://www.flat4free.be/forum/viewtopic.php?t=17326

 

Natuurlijk kunnen de busjes ook gebruikt worden voor reclame opdrachten en dergelijke.....

16:54 Gepost door Mike in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Beste,

Wij zijn geïnteresseerd op uw VW busje te huren. Kan u mij hierover contacteren? Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten.

Gepost door: Sarah DB | 09-10-11

Je kan me contacteren op mg-mike@telenet.be

Gepost door: mike | 09-10-11

Geachte Mike,

Mijn naam is Ronny Sanders en ik kom uit Nuenen, Dat ligt in de buurt van Eindhoven. Ik heb een bijzondere hobby: ik speel samen met een vriendin en een team van vrienden om ons heen het programma De tv kantine na. We doen dit in een loods achter ons huis in Nuenen waar we de hele set in hebben nagebouwd. We maken het al 2 seizoenen na en zijn nu op de helft van seizoen 3. We spelen ook af en toe met de echte tv kantine mee en we krijgen veel spullen van carlo en irene.
We zijn van plan om zaterdag a.s. Boer zoekt vrouw na te doen en daarvoor hebben we een blauw/wit volkswagenbusje nodig waar Yvon Jaspers in rijdt.
Ik wilde vragen of u me met zo'n busje kan helpen en wilde komen voor die opname. Het zal niet heel lang duren. Het busje hoeft alleen maar aan komen te rijden en een klein stukje in de auto dat Yvon introduceert naar welke boer ze op weg is. Als u dit voor me zou willen doen dat zou u ons echt enorm helpen en dat zullen we ook zeer op prijs stellen
De opnames staan gepland voor zaterdag 14 januari, mocht u het willen doen maar op deze datum niet kunnen, laat het me weten want ik ben bereid de opname ervoor te verplaatsen.
Ik hoop graag snel iets van u te horen

Met vriendelijke groeten,
Ronny Sanders

Gepost door: Ronny Sanders | 09-01-12

Hallo,

Is het mogelijk een prijsofferte door te sturen voor het huren van het blauwe surfbusje? Het zou zijn voor een huwelijk op 11 augustus in Vlaams-Brabant. We zouden het busje graag een 7tal uren huren.

Vriendelijke groeten,

Elke

Gepost door: Elke L. | 24-06-12

Goedenavond,

Wij gaan 6 september 2013 trouwen in Maastricht.

Indien deze dag nog beschikbaar is kunt u dan een vrijblijvende offerte maken?

Dagplanning is globaal:

11.00u vertrek Maastricht
11.30u aankomst Landgraaf voor ophalen Bruid
12.30u vertrek naar Maastricht
13.00/13.15u aankomst celledroederskapel maastricht
15.00u vertrek voor foto's stadspark
16.00u vertrek naar casino slavante (maastricht) voor avondprogramma.
Beeindiging oldtimervervoer hierna.

M.v.g

Robert Buitenwerf
Maastricht

Gepost door: Buitenwerf | 15-05-13

Wij zijn op zoek naar t1 busjes voor ons huwelijk op 20/09/14 in Geetbets. Indien je er nog beschikbaar zou hebben en geetbets is haalbaar, hoor ik het graag!
Mvg
Leen
0494395935

Gepost door: Leen | 14-03-14

Goedenavond,

Wij geven elkaar het ja-woord op 2 augustus 2014 in Rijkevorsel, en het is altijd onze droom geweest om zulke leuke busjes voor ons huwelijk te gebruiken, daar we willen trouwen in een ware bohemian stijl :-)

Graag wou ik langs deze weg dan informeren of u nog busjes beschikbaar hebt voor 2 augustus en of ze gehuurd kunnen worden met chauffeur, alsook het tarief.

Wij zoeken meerdere busjes om +/- 20 personen te vervoeren.

Ik dank u alvast voor uw reactie,
Groetjes,

Marie & Sebastien

Gepost door: Marie Fransen | 16-03-14

Hallo,

Graag wens ik een prijsofferte te ontvangen voor het huren van busjes op zaterdag 20/06/2015. het is namelijk voor 22 personen.
het is van 10h30 ( vertrek in Membruggen (Riemst) naar Grot van Kanne ) tot +/- 13h terug vertrek naar membruggen. Dan eventueel 1 busje om nog foto's te gaan maken. Van 13h tot 16h.

alvast bedankt!

Gepost door: Haekens An | 01-05-14

Hallo,
Wij zijn nog op zoek naar een t1 bus voor onze trouw indien jij voor 5/9/15 nog vrij bent zou ik graag meer info willen weten over de bus .
Mvg

Gepost door: de munter sofie | 13-06-14

Beste,

Wij trouwen op 09/05/2015,
Is jullie busje dan nog te huur met chauffeur en wat zou de kostprijs hiervoor zijn?

ons adres: leenstraat 19,
1540 Herne (alles gebeurt centrum te herne) Vlaams brabant


Vriendelijke groeten,

Geeroms-van Driessche

Gepost door: Geeroms-Van Driessche | 01-07-14

Hallo. Wij trouwen op 29 augustus van dit jaar.
Zoude jullie even een offerte willen maken. Voor het vw busje. Wij trouwen in Meerhout

Gepost door: lodewijckx | 06-07-14

Beste,

Ik had u 30/11/2014 reeds een email verstuurd ivm onze trouw op 29/08/2015 in Bree. Bij deze wou ik graag vragen of uw busje nog ter beschikking is en wat de kostprijs is om dit te huren (graag een volledige dag?)

Alvast dank!

Gepost door: Karen Everts | 12-12-14

De commentaren zijn gesloten.